Trapp

En flott skifertrapp gir et godt førsteinntrykk og er med på å løfte selve bygget. Den er også varig, vedlikeholdsfri og vakker.

Trappetrinn i skifer produseres i flere bredder, lengder og tykkelser. Det leveres også trappetrinn på bestemte mål. Trinn kan også leveres med justert tykkelse.

Kombinasjonene med inn- og opptrinn er mange. Noen foretrekker forholdsvis tynne trinn med pusset betong som opptrinn, og andre foretrekker kraftigere inntrinn med opptrinn i samme, men noe tynnere materiale. Opptrinnet kan også lages av bruddheller eller skifermurstein. I skrånende terreng kan trinnet rett og slett være skiferblokker som utgjør både inn- og opptrinnet. Terrengtrinn er tykke trinn med naturgitt forkant og eventuelt ender.

De aller fleste skifertrappene blir levert med naturoverflate, men ny teknologi gir muligheter for både flammet, børstet og slipt overflate. Trinn med slipt overflate kan bli glatte, og passer ikke utendørs. Trinn kan leveres med saget eller hugget kant. Hugget kant gir et mer rustikt inntrykk. 

Bruksområdene er uendelig mange. Trappetrinn i skifer brukes både innen- og utendørs, av private og av det offentlige. Hver trapp er forskjellig; noen er små og enkle, bestående av bare ett trinn. Andre er store og massive, gjerne med store repos.

Felles for dem alle er at trappetrinn i skifer er et trygt valg pga sin skli- og frostsikkerhet, og med sin styrke og holdbarhet vil trappen stå seg i tiår etter tiår. En trapp i skifer, med sin glans, spill og solide inntrykk er også en fryd for øyet, og den er vedlikeholdsfri.